Inscriere

In cazul in care primaria sau scoala din satul/comuna dumneavoastra este interesata, este suficient sa transmiteti la Asbl Jeunes en Roumanie formularul de inscriere completat (inclusiv cu descrierea proiectului) si semnat de catre persoana responsabila din partea comunei/scolii, prin :

email, la adresa contact@jeunesenroumanie.org, sau

scrisoare normala (nu recomandata), la adresa :

 

Daniel Coulon

Rue de la Chapelle de Lourdes 3

7040 Quévy (Aulnois)

Belgique

Imediat dupa primirea documentului veti primi o confirmare, urmand sa cautam grupul care se potriveste cel mai bine realizarii proiectului propus de dumneavoastra.

 

Cu ce grupuri lucram ?

Asociatia noastra lucreaza atat cu federatiile belgiene de scuti cat si cu grupuri care ne solicita sprijinul direct. Va asiguram ca acordam o atentie deosebita seriozitatii grupurilor care ne contacteaza.

 

Cum lucram ?

Din luna septembrie pana la sfarsitul lunii februarie acceptam cererile ce provin de la grupurile de scuti. Fiecare cerere este examinata si apoi este organizata o prima intalnire intre un responsabil al asociatiei noastre si seful (sefii) unitatii de scuti.

Aceasta reuniune ne permite sa ne formam o idee asupra seriozitatii echipei, vointei de a realiza corect si eficient un proiect in Romania si posibilitatile financiare pentru concretizarea calatoriei.

In cazul in care suntem de acord, inscrierea grupului devine definitiva si incepem sa identificam dintre proiectele propuse de comunele romanesti pe cel care se potriveste cel mai mult grupului (in functie de tipul de proiect, perioada, etc.).

 

Ulterior, comunicam :

grupului de scuti – numele comunei/satului si coordonatele persoanei de contact;

comunei/satului roman – coordonatele grupului de scuti.

Incepand din acest moment, trebuie stabilit un contact direct intre cele doua parti. Pentru usurinta si rapiditatea comunicarii, acest contact se efectueaza in general prin email. Acest contact este foarte important atat pentru pregatirea proiectului cat si pentru problemele administrative.

Asociatia noastra ramane in contact cu grupul de scuti pana la finalizarea proiectului ; organizam, de asemenea , o intalnire cu parintii scutilor, pentru a raspunde diverselor intrebari.

Asociatia ramane, de asemenea, in contact cu persoana de referinta din comuna/satul romanesc solicitant.

In concluzie, pe intreaga perioada a proiectului, asociatia noastra ramane intermediarul de referinta.

Atat grupului de scuti cat si comunei/satului roman le solicitam un foarte scurt raport la sfarsitul  taberei.

 

Pentru informatii suplimentare :                   

 

Asbl Jeunes en Roumanie

Rue de la Chapelle de Lourdes, 3

7040 Quévy (Aulnois)

Belgique

contact@jeunesenroumanie.org

http://jeunesenroumanie.org

https://www.facebook.com/jeunesenroumanie/


 

Biroul UNCJR – Bruxelles :

liliana.mangeac@uncjr.org

+32 497 559 137

Fax: +32 2 231 7003